Легітимними себе вважають обидва директори. А у понеділок там відбулася справжня бійка за керівне крісло. Є постраждалі. То хто ж прокладав собі шлях на Рівненський ливарний - рейдери чи господарі? Юліана Тет спробувала з'ясувати.

Вже більше трьох років сперечаються акціонери Рівне нського ливарного заводу. На підприємстві і досі два директори. Одному з них така ситуація набридла, і він застосував силу.

Так, за словами жінки, розвивалися сьогоднішні події на ливарному заводі. Вона відразу зорієнтувалася - викликала міліцію та поїхала знімати побої у судмедексперта.

Тим часом, колишніх охоронців, найнятих старим директором Канським, чемно виставили з сумками на вулицю.

Одним із нападників, зазначає пані Зюбанова, був начальник внутрішньої охорони підприємства Олександр Музичко. Він же виправдовується: виконував накази нового директора.

З новим директором Валерієм Марчуком поговорити на вдалося. Він якраз спілкувався з правоохоронцями. За нього "віддувався" один з представників акціонерів ливарного.

Правоохоронці бажання поспілкуватися з пресою не виявили. Наголошують: чи справді було рейдерське захоплення ливарного - зможе довести тільки слідство.