Обстановка у Луганській області напружена внаслідок активізації терористами бойових дій та протидії силам АТО з застосуванням РСЗВ та артилерії.

За минулі 12 годин здійснено 4 артилерійських обстрілів підрозділів в районі аеродрому ЛУГАНСЬК з БМ – 21 «Град», один обстріл зі стрілецької зброї блок-посту в районі населеного пункту БЄЛОЄ.

Втрат серед особового складу та техніки немає. Війська оперативного командування «Північ» продовжують виконання завдань з несення служби на блокпостах, взводних опорних пунктах, спостережних постах, секретах, охороні базових таборів, тренування резервних груп з відбиття нападу на блок-пости та базові табори, дообладнання базових таборів, блок-постів в інженерному відношенні, обслуговування та ремонт озброєння і військової техніки.

Але незважаючи на це, звільнення Лисичанська, фактично розв'язує руки командуванню в питанні вибору, організації і завданні наступного головного удару.

Нарощування масованих сил і засобів на вибраних напрямах, та практика застосування змішаних тактичних груп в умовах "засміченості" місцевості диверсійно-розвідувальними групами противника в найближчий час дасть свої певні результати.