Допомога армії — тема, яка об'єднує і хвилює нині мільйони українців. Про неї говоритимуть і ведучі та гості політичного ток-шоу “ТелеМайдан”, яке вийде увечері 24 липня у прямому ефірі телеканалу “Рівне 1”.

Телеканал “Рівне 1” не лише постійно висвітлює участь рівнян у боротьбі за незалежність та єдність України, а й організував збір допомоги для жителів населених пунктів Донбасу, звільнених від терористів. Днями гуманітарний вантаж із Рівного благополучно дістався місця призначення. Журналіст “Рівне 1” Дмитро Леонтіюк побував на місці події й розповідав у ефірі та на сайті телеканалу про побачене. А депутат Рівне нської обласної ради Юрій Супрунюк, який не лише виступив організатором поїздки, а й особисто доставив допомогу на Донбас, розкаже про враження від поїздки в прямому ефірі “ТелеМайдану”.

Також співрозмовником ведучих Віталія Голубєва та Ольги Данилюк стане керівник благодійного фонду "Руєвит" Діана Гордійчук. Волонтери цього фонду нині щодня активно збирають у Рівному допомогу для українських військовослужбовців.

Дивіться "ТелеМайдан" у четвер, 24 липня, о 21.15 у прямому ефірі телеканалу "Рівне 1".