Перевізники, тримайтеся! Впорядкувати пасажирські перевезення планує влада Рівного. Для цього навіть створили спеціальну депутатську комісію. Також за бюджетні кошти розширили парк тролейбусного депо. Чим ще переймалися депутати під час чергової сесії — знає Наталія Ниркова.

Традиційно – із пікету - розпочалася чергова сесія міської ради. Акцію протесту влаштували колишні працівники закладу швидкого харчування, що знаходився біля центрального автовокзалу. Нещодавно споруду знесли. На її встановлення орендар землі не мав усіх необхідних документів. Пікетувальники вимагали дозволити закладу працювати на старому місці.

Але до цього питання депутати не дійшли. Натомість виділили кошти на два чеських тролейбуси. Техніка не нова, але випробувана. А на нову грошей бракує.

Взялися депутати і за пасажирські перевезення. Спеціальна комісія перевірить управління транспорту, чи немає зловживань. А хто возитиме рівнян - визначатимуть на конкурсі.

Чиновники запевняють: усе зроблять відкрито та прозоро. Тому просять мешканців розповідати про перевізників-порушників. А ще готові вислухати та використати ідеї рівнян для поліпшення пасажирських перевезень.