Придбати апарат для очищення організму від токсинів допомогли бізнесмени. Його вже випробували у відділенні реанімації. Аналогів апарату не має жодна українська лікарня. Як нове обладнання допомагає рятувати життя — знає Наталія Ниркова.

Перший в Україні мультифільтрат для очистки організму почав працювати в міській лікарні. У відділенні реанімації він уже допомагає рятувати людські життя. Медики розповідають: апарат багатофункціональний. Його можна застосовувати при гострих травмах, інтоксикаціях, отруєннях, панкреатитах, травматичних токсикозах тощо.

Мультифільтрат рівненські медики вперше побачили у брестській обласній лікарні. Білоруські колеги не лише розповіли про ефективну роботу апарата, а й навчили рівненських лікарів, як на ньому працювати. А придбати обладнання допомогли іноземні компанії, які працюють на Рівне нщині . Покупка обійшлася у 300 тисяч гривень.

Спонсори, які тривалий час працюють на Рівне нщині , переконують, що завжди готові допомагати місцевим громадам.

Медики запевняють, що з новим обладнанням зможуть надавати якіснішу медичну допомогу не лише рівнянам, а й мешканцям усієї області.