Нове обличчя майдану Незалежності обіцяють міські чиновники. І вже виділяють на це гроші. На головній площі міста не економитимуть - 2 мільйони дадуть на нову бруківку та заміну всіх комунікацій. Роботи хочуть завершити до 725-ої річниці Рівного, яку святкуватимемо у серпні цього року. Такими планами сьогодні поділилися члени бюджетної комісії Рівнеради. Розподіляли і земельні ділянки та нежитлові площі. Утім, вже без журналістів. Тож далі сюжет про те, що встигло потрапило в об'єктиви камер.

Навіть не бруківка, а граніт буде на майдані у центрі Рівного. Чиновники запевняють: гроші - є, бо перевиконання міського бюджету - доволі суттєве.

Два мільйони гривень планують витратити не лише на нове покриття на майдані. Кажуть опалювальну техніку, труби , теплотраси, що пролягають під майданом, треба також обов’язково поміняти. Аби не ремонтувати двічі. Через це й витрати великі. Пощастило і школярам гімназії та трьом будинкам на Кіквідзе. Чиновники обіцяють: до початку опалювального сезону новенька котельня їм гарантована. Обійдеться вона місту в 270 тисяч гривень, допоможуть і європейці.

Нові труби, нові котли, а ще - економні лічильники. До початку жовтня їх вже почнуть випробовувати на котельні по вулиці Кіківідзе, кажуть чиновники. Тож три будинки і школа, переконують можновладці, матимуть змогу економити на оплаті за енергоносії.