Виключення становлять лише концерти, які проводяться з благодійною метою.

Звернення з таким проханням до міської влади Рівного підготували рівненські медійники, волонтери та активісти, які займаються питаннями допомоги військовим, котрі нині перебувають у зоні проведення АТО.

Зокрема, активісти просять "рекомендувати Рівне нському міськвиконкому ухвалити рішення з рекомендацію підприємствам, громадським організаціям утриматися від проведення розважальних загальноміських заходів до завершення бойових дій на Донбасі. Виключенням можуть бути лише ті заходи, які мають благодійну мету або концерти та виступи для військовослухбовців".

Також, волонтери наголошують на необхідності мати у розпорядженні приміщення для збору волонтерської допомоги. А тому просять тимчасово надати приміщення для облаштування пункту збори волонтерської допомоги для солдатів. Це мають бути просторі освітлювані приміщення, адже волонтери проводять сортування та пакування вантажу для солдатів.

Також пропонують міським владцям звернутися до підприємців та власників носіїв зовнішньої реклами з проханням розмістити у якості соціальної реклами реквізити благодійного фонду "Скарбниця надії", який займається збором благодійних коштів на підтримку військовим.

Передадуть звернення міському голові вже сьогодні.

Також активісти нагадують, що кошти можна перерахувати фонду "Скарбниця надії":

Код ЄДРПОУ 37685693 р/р 26007336789202 АТ "УкрСиббанк" МФО 351005 Призначення платежу: Добровільна пожертва для надання допомоги Збройним Силам України