На маршрутників не втомлюються нарікати пасажири. Цього разу - мешканці Басового Кута. Кажуть, мало того, що водії пільговиків брати відмовляються, то ще й бусики ходять не за графіком. Перевізники натомість радять тішитися, що басівкутці пішки не ходять. Принаймні поки що. Та все може змінитися після тендера. Андрій Лобчук знає більше.

Мешканці Басового Кута скаржаться на перевізників, які обслуговують тут маршрути. Особливо нарікають на власників та водіїв 43-ї і 44-ї маршруток. Кажуть, зазвичай бусика довго доводиться чекати, а коли на зупинці стоять лише люди похилого віку, водії взагалі не зупиняються.

В управлінні транспорту обіцяють допомогти. Та все ж натякають: мешканцям Басового Кута варто цінувати й те, мають. Адже після проведення тендеру на перевезення пасажирів у Рівному кількість маршрутів сюди може ще зменшитися.

Перевізники ж пояснюють: 43 та 44 маршрути нерентабельні. А якщо перевізники не мають нових автомобілів, то й до тендеру не допускатимуться. Відтак Басів Кут і справді може залишитися без якісного маршрутного сполучення з іншими районами Рівного.