Готуй сани влітку, а ялинку - восени. Поки що невідомі, але, вочевидь, вкрай нетерплячі рівняни до Нового року підготувалися заздалегідь. У ніч із вівторка на середу у самісінькому центрі міста облисіли сріблясті ялинки. Тим часом комунальники мають власну версію і щодо мотивів зловмисників, і щодо їхніх персон.

Пальму - з ялинки, таке вміють рівняни. Навпроти Будинку одягу вночі невідомі зрізали гілля дерев. І перекинули за паркан, де ведуться будівельні роботи. Хто вчинив таке - невідомо, але комунальники натякають на власників магазинів.

Раніше власники тутешніх магазинів зверталися до влади з проханням зрізати дерева, але почули відмову. От і самотужки без відповідних дозволів взялися за справу. Продавці не чули і не бачили, хто і коли оголив шість ялинок.

Не на камеру продавці пояснили: власники вже давно хотіли знести дерева, навіть підливали їх різними речовинами, щоб ті засохли. Вони встояли, тому спільно зібралися і кожен навпроти свого магазину зрізали гілля. Екологи, які одразу прибули на місце вандалізму, здивовані. Переконують: винних покарають, от чим - ще не вирішили. Утім, штрафу не оминути.

Зараз в інциденті розбирається міліція. А враховуючи завзятість влади, з якою та взялася за справу, то покарають якщо не винних, то всіх власників магазинів.