Не спиться і не лежиться перевізникам Рівного. Бояться, що міська влада забере у них шматок хліба. Вже й просилися, і судилися - усе марно. Конкурс на пасажирські перевезення відбудеться за новими правилами, сказали як відрізали міські чиновники.

Конфлікт виник через заборону переобладнаним маршруткам брати участь у конкурсі. Водночас окремі перевізники, на думку чиновників, просто уникають прозорого конкурсу.

У діях міської влади "Спілка водіїв", яка захищає інтереси перевізників, вбачає ознаки корупції. Тому збирається надіслати відповідне звернення до правоохоронних органів. Найбільше активістів обурює лист до суду міського голови Рівного. Його розцінюють як спробу тиску на суд, який спочатку скасував конкурс, а потім це рішення скасував.

Керівник міста свій лист до суду вважає цілком легітимним. Каже, проблема полягає у небажанні окремих перевізників втрачати маршрути.

Черговий конкурс влада збирається провести у першій декаді грудня. Втім, цьому можуть завадити перевізники, які обіцяють подати апеляцію.