Соціальний конкурс “Наше весілля-2009” набирає обертів. До нас надходять все нові й нові романтичні розповіді та оригінальні фото, які демонструють одну з найщасливіших подій у житті кожної людини – весілля. На нашому сайті ви зможете не тільки переглянути фото усіх учасників конкурсу, а також стати одним із них. Поспішайте, можливо, титул “Найкраща весільна пара Рівненщини” створений саме для ВАС.

№4 Тетяна та Анатолій Возняки

№5 Ірина та Роман Хорзови "Ретро весілля" – найпозитивніший, найоригінальніший та найщасливіший день в нашому житті!!!”

№ 6 Олексій та Світлана Малахови "Любовь к другому человеку начинается с любви к себе. Человек, не любящий, не уважающий себя, не признающий своей ценности и уникальности, не способен на любовь к другому человеку…"

№ 7 Олександр та Юлія Цуняки "Останні два шкільні роки ми навчались в одному класі, а в одинадцятому – сиділи за однією партою. На випускному балі ми, тримаючись за руки, пройшли "доріжкою рушників", а далі – перший танець... перший поцілунок... У липні цього року ми відсвяткували річницю нашого весілля".

№8 Сергій та Юлія Кушельники "Так ніхто не кохав. Через тисячі літ лиш приходить подібне кохання. В день такий розцвітає весна на землі І земля убирається зрання…”