До участі запрошуються всі архітектори або просто фанати архітектури. Мета конкурсу - пошук неординарної ідеї для зупинки громадського транспорту для подальшої її реалізації в місті Рівне.

- Багато рівнян із задоволенням користуються громадським транспортом. Але в нас в місті біда із зупинками. В більшості місць вони просто відсутні. Іноді є лавочки, часом стоять смітники. Та зупинки обов’язково повинні бути по всьому місту. Тому ви мирішили почати з першого кроку та реалізувати в Рівному надзвичайну та креативну зупинку громадського транспорту. - зазначають організатори проекту.

Мета конкурсу - пошук неординарної ідеї для зупинки громадського транспорту для подальшої її реалізації в місті Рівне , привернення широких мас громадськості до проблеми комфортності користування громадським транспортом. Також даний конкурс ставить на меті вирішення питання загальної естетизації міського середовища.

Фінансувати проект плануємо спільнкоштом - ніяких грошей з бюджету, рівняни будуть намагатись знайти фінансування. Якщо ідея знайде підтримку мешканців, то ми оголосим конкурс на наступну зупинку.

Тут описані детальні умови конкурсу - https://docs.google.com/document/d/1Q_IG88oNvswgq0dVrysUOq86cqdCDg68R6EP-rf9XSw/edit

До речі, вже з’явились дві пропозиції від рівненських компаній щодо підтримки проекту.

- Це чудовий сигнал. Бізнес готовий інвестувати в розвиток міста. Якщо ви знаєте компанії або людей, що готові нас підтримати – дайте їм лінк на цю сторінку та наші контакти. - додають активісти.

Більше про конкурс можна також дізнатися тут - http://vk.com/rivnebusstop і тут - https://www.facebook.com/groups/254622988071843/.