Трагедія сталася у сім'ї Чернявських з Дубна. Їх тримісячний син помер уночі з четверга на п'ятницю у місцевій лікарні. Батьки звинувачують людей у білих халатах. Мовляв, лікарі не змогли вчасно виявити в дитини страшну хворобу, яка й призвела до смерті. Медики закиди відкидають і радять спочатку дізнатися висновки експертизи.

У дубенській лікарні помер кількамісячний Андрійко. Батьки дитини стверджують: трагедія сталася через халатність лікарів. Розповідають, відразу після народження хлопчик перехворів жовтухою, при чому медики це виявили, коли вже дитина вилікувалась. Після цього у дитини з'явилася висипка. За допомогою батьки зверталися не лише до місцевих, а й до обласних лікарів.

Утім, фахівці так і не допомогли. А висипка стала ще більшою.

Батьки знову пішли до дубенської лікарні. Там дитині прописали ліки, та уночі з четверга на п'ятницю Андрійко почав задихатися. Його відразу ж привезли до місцевої лікарні. Але спочатку на маленького пацієнта не звертали увагу, кажуть його родичі. Відтак їм довелося вибити скло у реанімації, аби дитину туди таки прийняли.

І все ж врятувати життя хлопчика лікарям не вдалося. Керівництво дубенської лікарні переконує: якби дитину привезли раніше — Андрійко залишився б живим.

Разом з тим Таісія Кириленко повідомила, що страшну хворобу у хлопчика можна було діагностувати ще за кілька днів до трагедії.

Але під час останнього огляду дитини лікарем, який відбувся у четвер зранку, недугу не виявили.

Відтак, у смерті сина батьки звинувачують лікарів. Тому планують звернутися до правоохоронних органів за справедливістю. Хто винен - має визначити Феміда. У п'ятницю в обласній лікарні хлопчику зробили розтин. Також медики планують перевірити ліки, які давали приймати дитині. Натомість батьки хочуть провести незалежну експертизу препаратів у іншому обласному центрі.

Андрійкові було лише три місяці.