Каскад проти Урагану. Рівненське дербі запам'яталося запеклим протистоянням. У черговій гонці чемпіонату Української ліги спідвею переміг "Каскад". Чого "Урагану" не вистачило для перемоги — знає Ольга Міхньов.

Перенесена зустріч "Каскаду" з "Ураганом" вразила видовищною майстерністю гонщиків. З початку гонки вдало стартував "Ураган". Та ситуація змінилася уже з третього заїзду.

Вирватися уперед ураганським гонщикам надалі не дають польські легіонери каскаду: Рафал Окунєвські та Даніель Єленєвські. Відтак у сьомому заїзді "Каскад" попереду на 10 пунктів. А в наступному джокер-Корольов привозить "Урагану" шість очок.

Шанс на перемогу "Урагану" дарує легіонер Павел Мєсьонц, який виграє два заїзди поспіль. І вже у десятому "Ураган" відстає лише на одне очко. Проте два наступні заїзди каскадівець Рафал Окунєвські також фінішує першим.

У завершальних заїздах перевагу "Каскаду" закріплюють Бродай та Єленєвські. Їхня команда перемагає з рахунком 49-38. Відтак надалі "Каскад" боротиметься за чемпіонський титул з червоноградським "Шахтарем" у серії фінальних гонок.