Перша виставка у рідному місті. Корінний рівнян, а нині харківський художник Денис Стадник привіз до Рівного власні доробки. Творчий задум митця спробувала розгадати Марина Фурс.

Виставка робіт художника Дениса Стадника "Still life", або "Тихе життя" відкрилася у Рівному. Автор презентував близько двох десятків робіт, виконаних у жанрі натюрморту. Втім, не звичного, а переосмисленого. В його баченні картини — це уривки записів, що не мають ні сталої форми, ні однозначного тлумачення. Вони можуть здаватися дивними та абсурдними, позбавленими здорового глузду. Денис Стадник — представник харківської художньої школи. Ті, хто бачив його роботи, здивовані. Кажуть: подібного стилю живопису не зустрічали. Він відрізняється незвичайним підходом до розкриття теми.

У рідному місті автор виставляється вперше. В організації персональної експозиції Денису допоміг Палац дітей та молоді, адже художник — випускник Школи образотворчого мистецтва Палацу. Він прийшов сюди ще у семирічному віці. Саме тут розвинули його творчі здібності та виховали самодостатню особистість. Викладачі й досі пам’ятають талановитого хлопця, який оволодів відразу кількома напрямами образотворчого мистецтва.

Побачити картини художника та поринути в його філософський світ може кожен охочий. Експозиція представлена у виставковій залі Національної Спілки художників України.