Діти-сироти Рівного і далі залишаються без житла. Півсотні підлітків без батьків вже кілька років стоять в черзі на отримання житла. Щоправда у те, що вони нарешті матимуть власну оселю не ймуть віри. Чиновники знизують плечима, проте обіцяють не більше 5 квартир дітям - сиротам. Квартирне питання вивчав Ігор Шумик.

Юля вже шість років чекає на квартиру. Розповідає її постійно годують обіцянками- мовляв буде вам квартира, хоча коли саме ані пари з вуст. Нині студентка винаймає житло. Разом з комунальними послугами обходиться це дівчині в 400 гривень щомісяця. Бідкається ледь зводить кінці з кінцями.

За сім років міська влада Рівного спромоглася виділити 5 квартир для дітей сиріт розповівдають депутати. Нарікають не один раз звертались з поданням на сесії, однак підтримки не отримали. Найбільше обурює їх, що квартири міліціянтам та правникам роздають щороку.

Секретар міської ради називає прес-конференцією колеги депутата нічим іншим як піаром. І пообіцяв ще до кінця року діти-сироти отримають дві квартири. На більше у бюджеті просто немає грошей.

Цього року в Рівному експлуатацію планують здати 4 житлові будинки. Три відсотки квартир у цих новобудовах налажатиме місту.