Мало хто з рівнян вивчає іноземні мови. На цьому наголосив аташе посольства Франції в Україні Мішель Максимович. До Рівного він приїхав, щоб розпочати Дні відкритих дверей "Французького Альянсу". Вони відбудуться в обласному центрі 15-19 вересня та запам'ятаються багатьма цікавими заходами. Якими саме — розповість Анна Яцук.

Дев'ять міст утворюють мережу "Французьких Альянсів" в Україні, Рівне у тому числі. Від сьогодні в обласному центрі розпочинаються "Дні відкритих дверей Альянсу". Вони є відлунням традиційної "Французької весни в Україні" і популяризують французьку мову та культуру.

Цього року "Французькі дні" запам'ятаються рівнянам переглядом популярного фільму "Саган", безкоштовними уроками французької мови та різноманітними виставками.

Також у рамках "Днів Альянсів" проходитиме конкурс для всіх, хто знає будь-що про Францію. При правильній відповіді на запитання кожен учасник може стати переможцем і виграти безкоштовне навчання французькій мові та заохочувальні призи. Підсумки конкурсу підведуть 19 вересня.