Щоправда, цього разу по-бойовому і в меншості. Команда пропустила вирішальний гол на доданих хвилинах матчу. Однак епізодами гра рівнян не засмучувала. Чого ж не вистачило для перемоги?

Перед стадіоном - довжелезні черги, а на самому футбольному полі свято для уболівальників. Оновлений "Верес” все-таки заграв по-новому. Зі старту рівняни захопили ініціативу, впевнено контролювали м’яч і мали кілька напівмоментів. У середині першого тайму навіть змарнували стовідсотковий шанс. Подача з лівого флангу, удар - і м’яч пролітає в кількох сантиметрах над перекладиною...

У середині тайму гравці з Білої Церкви дещо вирівняли гру. Частіше з’являлися в штрафному майданчику "Вереса", небезпечно пробивали. А наприкінці першого тайму добилися свого - гравець "Росі” змістився ближче до центру і пробив. З несильним, зате точним ударом голкіпер рівнян не впорався. Утім, ще до перерви "Верес” змарнував стовідсоткову можливість піти на перерву з нічийним рахунком.

У другому таймі рівняни заграли жорсткіше. Не підпускали суперника до своїх воріт, але опинилися в меншості - за удар опонента після свистка арбітр вилучив забіяку. У меншості "Верес" зрівнює рахунок, з прострілом з правого краю на справився голкіпер "Росі”, м’яч повільно закотився у ворота гостей.

В останні хвилини матчу активізувалися і гравці з Білої Церкви. Спочатку хрестовина рятує господарів від голу, а потім і неточність суперника. Утім, на доданих хвилинах гри "Верес" знову пропускає.

Відігратися уже не було ні часу, ні сил. Рівняни програли кінцівки таймів. Команда нова, тому цим і можна пояснити програш. Реабілітуватися гравці "Вереса" зможуть вже найближчої п’ятниці з другою командою футбольного клубу "Львів”.

ФОТОРЕПОРТАЖ