З цієї нагоди в районому центрі з'явилася нова вулиця імені Богдана Хмельницького. На фоні оновлених фасадів і квітів не менш яскраво виглядали роботи місцевих майстрів. А доповнював дух урочистості аромат свіжої випічки, спів і танці здолбунівських талантів.

До місця зустрічі — Будинку культури цементників — реконструйованою вулицею. Тут здобунівчани святкували День міста. На святі були і продаж продукції місцевих виробників, і виставки. Увагу привертають оригінальні роботи майстрині-флориста.

Не менш квітучим є і сам Здолбунів. За рік тут відкрили сквер та відновили гідропарк. Жителі з радістю споглядають ці зміни. Хоча мають і свої побажання щодо відновлення міста.

Міська влада ж наголошує — задумане втілили в життя завдяки підтримці громади. Відтак з рук мера Здобунова чимало жителів міста отримали відзнаки та подарунки. Адже попереду нові завдання — реконструкція прилеглих до центру міста вулиць.

Хто добре працює — той гарно відпочиває. Тож здолбунівчани гуляли День міста під народні пісні та танці. Жиро вітали три подружні пари, які взяли шлюб у цей день. Розважалися на славу, аби з новими силами взятися за роботу. Щоб наступний День міста відзначати з новими відкриттями.