Вже за місяць Наталія Васькевич з Дубровиці представить область на всеукраїнському рівні - у фіналі конкурсу "Пані Пошта України". На відміну від учасниць традиційних конкурсів краси, листоноші мало бути гарною, треба бути ще й професіоналом у своїй справі. Ігор Шумик переконався.

Їх семеро. Але перемогти має одна. Усі учасниці фіналу "Пані Пошта Рівне нщини - 2009" пройшли відбіркові конкурси у районах. А до Рівного приїхали за перемогою. Завдяки цьому конкурсу організатори прагнуть надати популярності роботі у відділенні зв’язку.

Поштовики надають понад 60 видів послуг. На конкурсі учасниці демонстрували обізнаність у деяких. Балів додавало уміння щирого спілкування, а питання були різні: як передплатити улюблене видання, чи й просто відправити листівку. Також дівчата співали, танцювали, читали вірші...

Після тригодинного виступу конкурсанток судді винесли свій вердикт.

Дівчина з Дубровиці перемогла і в Інтернет-опитуванні, яке влаштувала газета "ОГО" на порталі OGO.ua. Від видання переможниця отримала в подарунок ювелірний набір: кольє та сережки, а від організаторів конкурсу - корону.

Утім, без призів не залишилася жодна учасниця. А от переможниці відпочивати ніколи. Вже 9 жовтня Наталія Васькевич братиме участь у конкурсі "Пані Пошта України".