Про те, що екс-заступник голови облдержадміністрації, екс-голова фракції Партії регіонів у Рівнераді Олексій Губанов написав заяву про складання депутатських повноважень у міськвиконкомі говорять пошепки.

Засідання постійної комісії Рівне ради з питань науки, освіти, культури, духовного відродження, молоді, спорту, зв'язків з громадськими об'єднаннями та ЗМІ сьогодні, 8 травня, зібрало кворум хоч на засідання і прийшло лише двоє з п'яти депутатів.

- Губанов у нас давно не ходить, - прокоментувала Світлана Богатирчук-Кривко. Після цього. працівниця апарату щось прошепотіла їй на вухо. - Через заяви, які написані, але про які ми не знали, можна вважати, що кворум зібрався.

Засідання комісії розпочалося. А от на уточнююче питання чи бува Олексій Губанов не написав заяви на складання депутатських повноважень, відповіла, що такого не казала.

Попри таємничість працівників виконкому, цей здогад підтвердив сам Олексій Губанов у телефонній розмові. За його словами, таку заяву написав кілька місяців тому, разом із заявою про саморозпуск фракції у міськраді.

Оскільки Олексій Губанов став депутатом за партійним списком, теоретично його місце має зайняти наступний. Так як це відбулось із Олексієм Керницьким (прийшов замість Юрія Вознюка) та Павлом Шамшином (замінив Олексія Бучинського). До того ж, за словами Губанова, розпуск партії зовсім не означає відміну списку.

- Список є, що ж з ним станеться, - зазначив Олексій Губанов.