Щоправда, нескоро. Нині там тільки будують дорогу, але на її завершення грошей у Рівного бракує. Щоправда, комунальники заспокоюють: без громадського транспорту мешканців вулиці не залишать. Про близькі та далекі перспективи мікрорайону "Північний" розповість Світлана Сирота.

На "Північному" кипить робота. Тут будують дорогу, де колись вулицями Коновальця і Волинської дивізії піде тролейбус. Щоб завершити її, цьогоріч коштів у міста бракує. Знайшлося тільки 2 мільйони 400 тисяч гривень. Цього вистачить на 500 метрів шляху і на тротуари. Щоб закільцювати дорогу, грошей треба значно більше. Поки комунальники рахують, скільки саме, і у найближчі два роки тролейбуса не обіцяють. Але й без громадського транспорту мешканців вулиці не залишать.

Робітники поспішають: кошти надійшли надто пізно, а осінні дощі можуть зірвати всі плани. Тож на невеличкий відрізок дороги кинуто максимальні сили.

Мешканцям навколишніх вулиць залишається терпляче чекати завершення будівництва. Доки дорога тут відкрита, хоча й ускладнено рух транспорту. Поодинокі автівки обережено лавіюють між купами щебню і спецтехнікою. Утім, якщо доведеться, проїзд можуть тимчасово закрити.