Гумор об’єднує. У жовтні стартує Вища рівненська ліга КВН. До того ж - міжнародна. І хоча сезон лише на старті, наші жартівники вже у фіналах. Три рівненські КВН-команди змагатимуться за перемогу в трьох престижних турнірах Асоціації команд КВН України. Про шанси та плани веселих і кмітливих — детальніше Ігор Шумик.

Три КВН-турніри – три колективи від Рівне нщини. Найперше за найліпших дотепників України побореться команда "ФАВАВУ” у фіналі студентської ліги, який відбуватиметься у Рівному 8 вересня. На головну гру приїдуть команди з Харкова, Ужгорода, та Донецька.

А от у Чемпіонаті та Кубку України змагатимуться "Бомба" (Млинів) та "П’ятниця 13". Шанси перемогти є у всіх учасників фіналів, кажуть веселі та кмітливі, але рівненські команди обіцяють виступити достойно.

А якщо й залишаться без нагород всеукраїнських змагань, то матимуть шанс реабілітуватися вже в розіграші Суперкубка Вищої рівненської ліги КВН.

Все для того, щоб було більше жартів, більше ігор та перемог. До того ж ліга тепер міжнародна. Тому всі шанувальники живого та здорового гумору зможуть побачити у Рівному колективи з сусідніх країн.