Понад третину століття — у черзі за житлом. Рівнянка, яка 35 років очікувала на квартиру, нарешті одержала помешкання. Та ще й у першій, зданій цьогоріч, новобудові. Серед сусідів — кілька наступних за списком у черзі рівнян: добре знане в місті подружжя Куксів з трійнею, параолімпійська чемпіонка Світлана Матло та кілька десятків щасливчиків, які спромоглися придбати житло власним коштом. Ключі від квартир їм вручив міський голова Рівного. Новоселів вітала й Світлана Сирота.

У подружжя Куксів до приємного клопоту із трьома дітками тепер додасться не менш приємний клопіт із облаштуванням новенької оселі. Вони першими з числа нових мешканців отримали із рук міського голови ключі від квартири у новобудові.

Міський голова, хоч квартири й не отримав, теж радості не приховує. Тішиться: безнадійна черга на житло у Рівному нарешті зрушила з місця.

Сама Тамара Тетеря на таке довгоочікуване свято прийти уже не здужала. Ключі від квартири отримував її син. Утім, дожити до такого щасливого дня судилося, вочевидь, не всім черговикам. Володимир Хомко тільки розводить руками: попри видиме зрушення, потрібні понад півдесятка тисяч квартир міський бюджет навряд чи потягне бодай колись.