Ми вас почули. І побачили також. Цього цілком достатньо. І навіть більше, ніж достатньо. Не Донбас, яким ви себе смієте називати, а саме вас: сіро-зелену масу, прикрашену «аквафрешем» і «колорадами».

Ми побачили ваші знавіснілі очі і вишкірені обличчя. Ми почули ваші прокльони і ваше «расія!»

та «рєфєрєндум!» крізь бризки слини. Ми добре побачили ваші кулаки, палиці й битки і як слід роздивилися скривавлені голови наших мирних співвітчизників, які (подумати лишень!) наважилися вийти у власній державі із власними державними прапорами. А потім бачили наші прапори у ваших поганських вогнищах. Ми пречудово почули у свій бік «бєндеравци» із уст камуфльованих терористів та їхніх «мирних» поплічників зі спитими фізіономіями, готових ногами добивати людей лише за те, що вони українці.

Вам і невтямки, нещасним, що бути бандерівцем – це почесно і ми лише радісно киваємо у відповідь на таке нездале «звинувачення». Ми гарно чуємо від вас у свій бік «фашисти» і крізь приховане обурення, часом подумки, а часом уголос відповідаємо: самі ви фашисти. І не в лапках, а насправді, за визначенням тлумачного словника. Ми почули сповна про заручників, лік яким уже йде на десятки, про вбитих і закатованих вами та про зниклих безвісти у ваших піратських трущобах. Ми крупним планом роздивилися вибух нашого гелікоптера, підбитого із гранатомета вашим «мирним протестувальником – мєстним житєлєм».

Нам ідеально видно і не гірше чути як державні ЗМІ ваших кремлівських хазяїв не втомлюються із суто геббельсівським завзяттям та розмахом напихати ваші порожні холопські голови брехнею і ненавистю.

Ми чуємо зранку до вечора ваші абсурдні вимоги і бачимо зеківські писки ваших самозваних «лідерів» та полковників армії окупанта за їхніми спинами.

І Ви глибоко помиляєтеся, що вас «нє слишат». Чуємо! Ще й як!

І після всього почутого відповідь може бути лише одна: вам не місце на цій святій українській землі. А як саме і куди ви з неї підете – це вже буде ваш власний вибір. Такий суворий особистий референдум, якщо хочете.

Вас не врятує ні переляк місцевих міліціонерів, ні слабкість спецпризначенців, ні продажність чиновників. Бо поруч із вами, в сусідньому будинку, в сусідній квартирі, на сусідній вулиці – в десятки і в сотні разів більше тих, хто теж вас добряче чує. Ми всі вас чуємо, знайте це.