Усі заходи пройшли вдало — запевняють як чиновники, так і мешканці обласного центру. Чим саме запам'ятався 726-й день народження міста — розповість Анна Яцук.

Дощ не зміг зіпсувати настрій рівнянам та перекреслити всі заплановані заходи. Розпочалися вони з покладання квітів міських та обласних чиновників до меморіальної дошки покійному меру Віктору Чайці.

Далі - вдячний молебень за місто Рівне та вшанування Божої Матері. Найбільше рівняни чекали святкової ходи учасників урочистих заходів. Тут зібралися різноманітні дитячі колективи, учасниці проекту "Перлина Рівного", спортсмени та багато інших людей.

На бульварі Незалежності майстри декоративно-ужиткового мистецтва представили свої найкращі роботи. Вишиванки, картини, кераміка, вироби з дерева та товари для дому представили тут.

Також кожен мешканець обласного центру міг залишити свої найкращі побажання в альбомі "За що я люблю місто Рівне ".Традиційно такий захід організовує Видавничий дім "ОГО". Люди залюбки писали і залишали найрізноманітніші відгуки про Рівне .

Традиційно усі заходи підсумував святковий концерт. Творчі колективи Палацу дітей та молоді радували рівнян величезною кількістю своїх виступів. Кажуть, добре, що така традиція нарешті повернулася.

Загалом свято міста вдалося, переконують його мешканці.

ФОТОРЕПОРТАЖ СВЯТКУВАННЯ ДНЯ МІСТА РІВНОГО