Трохи екзотики - до Дня міста. У Рівному відбувся Міжнародний фестиваль східного танцю "Орхідея скликає друзів". Танцювальні колективи виступали в краєзнавчому музеї та на зеленій естраді в парку культури та відпочинку ім. Т.Шевченка. Іще раз шанувальники насолодилися ритмами Сходу у Палаці дітей та молоді, де відбувся гала-концерт фестивалю. Марина Фурс ледве стрималась, щоб і самій не піти вихиляса.

Через мистецтво східного танцю рівнян вкотре знайомили з культурою Сходу. У Палаці дітей та молоді відбувся гала-концерт міжнародного фестивалю "Орхідея скликає друзів". Танцювали фламенко, белі-денс та індійські танці. Вперше на свято до Рівного завітала хореографічна школа "Inspiretion" з Єгипту. Її вихованці познайомили публіку з народними арабськими танцями в сучасній обробці.

Для керівника школи і корінної рівнянки Тетяни Крук виступ у Рівному — особлива подія. До нього готувалися ретельно і з особливим натхненням. Навіть танцювальну програму розробили спеціально для рівнян.

Організатори фестивалю задоволені його результатами. Кажуть: подібні заходи розкривають творчий потенціал дітей та налагоджують дружні стосунки з танцювальними школами з інших країн.

Свого захоплення концертними номерами не приховували й глядачі. Кожен виступ публіка проживала разом з виконавцями, які відкривали їй прекрасний світ східного танцю.