Перегони на рівненському мототреці стануть безпечнішими, якщо спонсори допоможуть. Рівненські спідвеїсти збирають гроші на нову повітряну загорожу для стадіону. Міські владці допомогти б і раді, але бюджетних коштів на це витрачати не можуть.

Якщо не встановити нову надувну загорожу на рівненському мототреці, то вже наступного року міжнародні змагання зі спідвею оминуть Рівне , кажуть місцеві гонщики та керівництво спідвейних клубів.

Підтримують спортсменів і місцеві чиновники. Кажуть, якщо встановити нову огорожу, то й травмованих спортсменів на спідвейних змаганнях стане менше. Проте з грошима допомогти не можуть. Оскільки стадіон "Мототрек" не є комунальною власністю міста, грошей на його облаштування з бюджету Рівного виділити не можна — це буде нецільове використання коштів.

І все ж Галина Кульчинська зголосилася допомогти спортсменам. Каже, самостійно шукатиме спонсорів, які зголосилися б допомогти придбати нову надувну огорожу. Нині частину грошей вже сплачено, розповів президент спідвейного клубу "Каскад" Сергій Дем`янков, але ще потрібно чверть мільйона гривень.