Студенти заселяють гуртожитки. Рівненські вищі школи розпочали кампанію з поселення першокурсників.

Олександр Буткевич із Кузнецовська цьогоріч поступив у Національний університет водного господарства та природокористування. Житиме він у гуртожитку. Каже: дуже задоволений, адже не доведеться винаймати квартиру, яка коштує у кілька разів дорожче за кімнату в гуртожитку.

В університеті розповідають: проблем із поселенням першокурсників немає. У закладі вісім гуртожитків, тому місця вистачить усім.

Нині у новоспечених студентів гаряча пора. Вони оформляють усі необхідні документи для того, аби поселитися. Тим часом у гуртожитках уже все готове для прийому нових мешканців. Для них обладнані кімнати відпочинку, пральні, кухні.

Студентів Рівне нського державного гуманітарного університету почнуть поселяти уже за кілька днів. У кожному із семи гуртожитків зроблений ремонт. Тут також для студентів облаштували душові, пральні та кімнати відпочинку. У навчальному закладі запевняють: доклали усіх зусиль, аби ті, хто тут житиме, відчували себе як вдома. А директор студентського містечка Віра Бабак постійно надає ще й гуманітарну допомогу тим, хто її потребує.

За тиждень у гуртожитках рівненських вищих навчальних закладів стане гамірно. Молодь запевняє: лише тут можна відчути смак справжнього студентського життя.