Чи буде у Тинному підприємство з утилізації небезпечних відходів? Це питання сьогодні розглядали члени спеціальної комісії Рівнеради. Категорично проти будівництва виступила громада села. Цими вихідними там організували зібрання. Проте забудовники переконують - підприємство повністю безпечне для людей.

Саме на цьому місці планують збудувати підприємство з утилізації небезпечних відходів. Поряд знаходиться агрофірма та людські городи. До найближчої хати метрів 800. Хоча за словами забудовників, це цілком нормально. Адже майбутнє підприємство безпечне як для людей так і для навколишнього середовища.

Забудовники кажуть, подібні підприємства працюють у семи населених пунктах України. І в жодному жителі не виступали проти. Такі аргументи представників громади села Тинне не переконали.

На закиди представників громади забудовники знайшли свої аргументи. Переконують, майбутнє підприємство має бути неприбутковим.

Громадські активісти кажуть, таких інвесторів на Рівне нщині бачать вперше.

В результаті члени комісії погодились, що це підприємство Рівному потрібне. Проте чи будуватимуть його у Тинному вирішать самі люди.

Громадські слухання мають відбутися протягом місяця. Складські приміщення колишнього радгоспу, відведені під підприємство вже реконструювали та обнесли парканом. Люди ж проти таких змін, бо мало вірять у безпечність сусідства зі підприємством з утилізації небезпечних відходів.