((http://rivne1.tv/news/33811)(У Сарнах чоловік до смерті побив дружину і сховав її тіло у мішок)). Хотів закопати його на смітнику, проте не встиг. Спершу чоловіка затримали, після чого він помер.

Подружжя проживало у цьому будинку. Господарю було 45 років, його другій дружині 34. Спільних дітей у подружжя не було. Сусіди кажуть, люди часто зловживали алкогольними напоями і ніде не працювали.

Того дня господар повернувся додому і побачив, що дружина нетвереза. Зрозумів, що пила не сама адже біля будинку помітив сліди від велосипеду. Розлютився і почав бити Тетяну. Коли та перестала дихати чоловік зрозумів, що накоїв. Злякався і вирішив сховати тіло у мішок.

Як стемніло Анатолій поклав мішок на велосипед і хотів вивезти на смітник аби там закопати тіло. Його на дорозі зупинили працівники ДАІ. Їм видався підозрілим багаж чоловіка.

Після затримання міліціонери доставили Анатолія на освідчення в обласну психіатричну лікарню в селі Орлівка. Коли під’їхали до медичного закладу, чоловік вийшов з авто та втратив свідомість. Людина померла - від серцевого нападу.

Швидка, яка приїхала засвідчила лише смерть Анатолія. Місцеві мешканці про те, що сталося дізнались лише наступного дня. Кажуть, того вечора нічого підозрілого не чули. Втім самою трагедією не надто шоковані.

Міліціонерів дана подія здивувала. Не щодня чоловік вбиває дружину, а потім помирає сам. За фактом навмисного вбивства відкрили кримінальне провадження. Втім найвірогідніше притягнути до відповідальності буде нікого. Адже винуватець злочину також мертвий.