Нині це питання вивчає спеціальна комісія. Освітяни, санстанція та еменесники оцінюють якість ремонту шкільних приміщень.

Освітяни констатують: задоволені, як школи підготувалися до нового навчального року. У закладах проведені ремонти, переобладнано чимало кабінетів. Хоча не все задумане вдається реалізувати. Це і капітальні ремонти шкіл, й асфальтування прилеглої території.

У двадцять восьмій школі провели косметичний ремонт. Пофарбували вікна, двері, полакували парти, замінили штори. А ще повністю відремонтували спортивну залу. Адже у цьому залі відбувається чимало змагань.

Готовністю загальноосвітніх навчальних закладів до першого вересня задоволені і санепідеміологи. Кажуть: така перевірка на часі — адже у місті високий рівень гострих кишкових захворювань. Тож основна мета: з'ясувати, чи безпечні умови перебування дітей під час навчання у школі.

Не мають зауважень з підготовки шкіл до нового навчального року й еменесники. Пояснюють: заходи, які не потребують значних виділень коштів, освітяни виконують на "відмінно". Тож усі навчальні заклади практично забезпечені вогнегасниками, а електромережі працюють справно.

За кілька днів члени комісії обіцяють перевірити усі навчальні заклади. А на початку вересня така перевірка чекатиме і дитячі садочки.