Америка та Крим для маленької рівнянки Євгенії Литвиненко цієї весни набули особливого значення. Щороку дев'ятирічна дівчина, інвалід дитинства, їздила на оздоровлення на море. Цього літа мала розпочати там лікування. Втім поки про це лише мріє. Проте Женя вірить що ця мрія здійсниться. І цієї впевненості її навчили рівняни, які допомогли здійснити бажання маленької Євгенії в проекті "Добро на Різдво".

Учасниця цьогорічного проекту "Добро на Різдво" Євгенія Литвиненко на свята задумала бажання. Дівчина попросила нового легкого возика, яким би їй було зручно їздити до школи та навіть подорожувати. Рівне нські благодійники цю мрію виконали частково - зібрали необхідні кошти. Самого ж возика замовили в Америці. І лише зараз його доставили з Нового світу. Маленька Євгенія від возика в захваті, як і її батьки. Кажуть, він дуже зручний і дівчина постійно хоче на ньому їздити.

Жені подобається подорожувати, а ось до навчання ставиться не з таким прагненням. Втім, вона вже вивчила букви і почала читати. І знає, де її вчать та займаються розвитком.

Особлива дитина Євгенія Литвиненко має і особливі мрії. Вони по-дитячому прості та по-дорослому ускладнені.

Втім цього літа Євгенія мала їхати до Криму не лише на відпочинок.

Чи вдасться Євгенії розпочати лікування, батьки наразі не знають. Кажуть, робитимуть усе задля того, щоб їх дитина встала на ноги та мріяла не про возика, а мала більш яскраві дитячі бажання.