Рівнерада визнала загибель Сашка Білого політичним вбивством. Дві години міські обранці шукали компромісу щодо звернення з кількох абзаців. Сварились, мирились і оголошували перерву. Врешті-решт компромісний варіант одноголосно підтримали 32 міські обранці присутні на той момент в сесійній залі.

Позачергова сесія рівнеради відкривається урочисто. Вже після гімну залом шириться чутка: щонайменше 3 варіанти звернення будуть внесені сьогодні на розгляд міських обранців. Секретаріат працює на випередження.

В обговоренні міські обранці затівають суперечку між собою і ганьблять один одного.

До трибуни запрошують представників Правого Сектора

Аби не залишилося жодних сумнівів у політичних мотивах вбивства Сашка Білого Роман Коваль розсекречує перемовини двотижневої давнини.

Потім активісти згадують про затриманих у тієї ночі в кафе трьох соратників Сашка Білого та двох відвідувачів закладу.

ДАлі - година обговорень і рівнерада одноголосно приймає звернення. У Турчинова просять звільнити міністра внутрішніх справ, у генпрокуратури та СБУ - порушити кримінальну справу проти виконавців та замовників вбивства Олександра Музичка.

Станом на час підготовки сюжету в ефір у рівне їхала спеціальна слідча група на чолі з заступником міністра внутрішніх справ, аби дати оцінку діям силовиків. Двох активістів правого сектора, які зникли безвісти знайшли в слідчому ізоляторі служби безпеки україни, водієві Музичка Віталію Вотаві суд обирав міру запобіжного заходу, А місцевого підприємця, затриманого тієї ночі печерський райсуд столиці випустив під підписку про невиїзд.