Лідера правого сектору в Західній Україні Олександра Музичка застрелили біля Рівного цієї ночі. Він помер від шести вогнепальних поранень – стільки нарахували місцеві правоохоронці. Столичні ж додали - скандального Олександра Музичка вбили під час спецоперації ,яку проводили півробітники спецпідрозділу "Сокіл". Правоохоронці також затримали шістьох осіб – троє з них - послідовники Сашка Білого – ще троє – цивільні.

Події розгортались біля ось цього кафе у кафе "Три карасі" у Бармаках, де Олександр Музичко вітав товариша з днем народження. Близько 11 вечора сюди заїхало п'ять автомобілів, А в них з два десятки озброєних чоловіків у спецформі. Кадри з системи відеоспостереження першому місцевому передало анонімне джерело. З них видно, що група діяла професійно, швидко та жорстко.

Сашко Білий, зі слів очевидців, вигукує своєму охоронцю "Автомат" і починає тікати за альтанки, кілька силовиків біжать йому на перехоплення. Тіло уже мертвого Олександра Музичка лежало за 50 метрів від закладу. На нічному відео з місця події видно, що стріляли у серце. Керівник силового крила “Правого Сектору” на Рівне нщині Ярослав гранітний каже, діяли люди Авакова, а Сашко Білий на момент вбивства був у кайданках.

На тілі Олексадра Музичка за даними СЗГ в Рівне нській області нарахували шість вогнепалів: два спереду, одне — зліва збоку в груди, два в гомілці і один спереду в нозі в області паху. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження.

Вбили його під час спецоперації із затримання, заявляють у МВС, бо він чинив опір “Соколу”. Білому інкримінували створення організованого бандитського формування.

З достовірних джерел стало відомо, що озброєнні бійці не пускали “швидку” на територію. А серед п’яти затриманих на місці ніби поплічників Музичка - директор міського центру зайнятості Володимир Даценко та рівненський підприємець Віктор Отупор. Друзі двох затриманих "цивільних" про їх долю поки нічого не знають. Даценко та Отупор і досі затримані та до них-таки допустили адвокатів.

Слідчі Рівне нщини ж чекають висновків експертизи. Тіло Музичка зараз в морзі, його планують поховати у середу. Послідовники ж лідера «Правого сектора» в Західній Україні заявили – будуть мститися міністру МВС Арсену Авакову.

Думки націоналістів Рівне нщини поділяє і Дмитро Ярош. Лідер Правого Сектора вимагає відставки міністра та відставки і притягнення до відповідальності причетних до вбивства Олександра Музичка. Ховатимуть Сашка Білого з почестями. Прощання відбудеться завтра.