Автопригода сталася опівночі поблизу міста Сарни. 40-річний киянин разом з трьома друзями, їхав автомобілем «MERCEDES-BENZ». Рухався трасою Київ – Ковель.

У Сарненському районі поблизу районного центру не вибрав безпечної швидкості руху та здійснив наїзд на велосипедиста, 22-річного місцевого мешканця. Чоловік прямував у Сарни у цілодобовий магазин. Після наїзду на велосипедиста, водій позашляховика не впоравшись з керуванням, з’їхав у кювет і перекинувся, при цьому наїхавши на придорожнє дерево. У результаті автопригоди, велосипедист і двоє пасажирів Мерседесу загинули на місці. Останні двоє кияни, віком 47 та 49 років.

Як виявилось кияни їхали у Сарненський район до свого знайомого на полювання хоча сезон ще не розпочався. Для цього взяли з собою зброю. Із шести одиниць, які були виявлені у позашляховику, п’ять зареєстровані на пасажирів автомобіля. Не зареєстрований лише обріз мисливської рушниці, який належав одному з загиблих. Зараз правоохоронці намагаються встановити хто був за кермом автомобіля. Адже серед чотирьох чоловіків, які їхали у «Мерседесі» - вижили лише двоє. Зараз вони перебувають у травматологічному відділенні Сарненської ЦРЛ. Втім 40-річний водій почав стверджувати, що не він керував автомобілем. Мовляв, на момент ДТП він спав і хто був кермувальником він не знає. Зараз по факту ДТП ведеться слідство. Порушене кримінальне провадження також і за незаконне поводження зі зброєю. Призначено ряд експертиз, за допомогою яких і буде встановлено істині причини автопригоди та хто саме керував транспортним засобом.