Члени бюджетної комісії звільнили від виконання обов'язків голову постійної комісії з питань архітектури, будівництва та землевпорядкування Мирослава Берташа. Кажуть, підставою слугувала його особиста заява. Також на засіданні члени комісії задовольнили низку фінансових та комунальних питань громади. Як ото погодилися виділити кошти для сімей загиблих на Майдані для закупівлі квартир та дозволили будувати АЗС поблизу Рівнеобленерго.

Після запевнень забудовника про погодження з громадою та проведення громадських слухань щодо будівництва нової АЗС члени бюджетної комісії дозвіл на будівництво дали. Кажуть місце для заправки непогане - поблизу Рівне енерго в промисловій зоні. Тому проблем із невдоволенням людей не буде. Погодилися депутати і позбутися старого тролейбуса, заволодіти яким вирішили представники польського транспортного музею. Члени комісії погодилися і взяти на баланс міста відомчі гуртожитки на Макарова, Відінській та ті, що належали ЖКП Промислове. Крім того, вирішили і підтримати сім'ї загиблих героїв Майдану.

Жваву дискусію викликало питання пов'язане із правом надання в оренду приміщень в комунальних закладах.

Незадоволенні здачею в оренду комунальної площі в медичних закладах члени бюджетної комісії вирішили бути більш послідовними і запросити на комісію керівників усіх медичних установ, щоб ті прозвітувалися про всі куточки комунальної площі, здані ними в оренду.