"Мої знання сьогодні-мій капітал завтра!" така назва VI загальноміського фестивалю- конкурсу з економіки. Участь беруть учні старших класів загальноосвітніх шкіл, ліцеїв та гімназій. Конкурс цікавих бізнес-ідей так характеризують фестиваль організатори.

Анна мріє стати маркетологом. Вже другий рік поспіль вона бере участь в фестивалі з економіки. Цього року самостійно зібрала шкільну команду. Як капітан перш за все мріє вибороти перемогу.

Фестиваль традиційно триває два конкурсні дні. Змагаються учні на території вищих навчальних закладів: Національного університету водного господарства та природокористування та Національного університету острозької академії. За словами організаторів фестиваль - це не тільки поглиблення та виявлення економічних знань, а й реалізація профорієнтаційної роботи.

За перемогу боролися десять команд з дев'яти навчальних закладів. На думку голови журі фестивалю діти, які беруть участь в подібних конкурсах і є так званою майбутньою елітою, адже запропоновані ними ідеї не одноразово втілювались в життя.

Всі учасники конкурсу нагороджені дипломами, а переможці - грошовими нагородами та цінними подарунками.