Понад три тисячі активних громадян прийшли на Недільне віче у Рівному. До них за підтримкою звернувся новопризначений голова обласної адміністрації Сергій Рибачок. А обеззброєний Олександр Музичко заявив про підтримку Правим сектором української армії.

Цієї неділі на головній площі міста і яблуку було ніде впасти. Тиждень видався не спокійним і кадрово - насиченим. У день народження кобзаря на сцені євромайдану вчорашні політичні суперники Свобода і Правий Сектор.

За кілька годин до початку дійства В'ячеслава Чайку Аваков з посади змістив. Тож його на сцені люди так і не дочекалися. А от новопризначений губернатор - прийшов.

Нардеп від Рівного приїхав на віче і заявив: люстрація потрібна. Олександр Музичко з цієї ж сцени сказав, що політичних амбіцій зараз немає. Натомість бійці правого сектора співпрацюватимуть з Армією.

Віче у Рівному затвердило також і люстраційний комітет, який займатиметься кадровими призначеннями. Мовляв, якщо посаду займе людина, якій народ не довірятиме - громада чиновника і зніме.