Річну клубну фотовиставку презентували рівненські митці у галереї фотоклубу ЧАС. І хоча відбувалася вона із двомісячним запізненням, автори робіт впевнені, мирні пейзажі, портрети та репортажі будуть зараз як раз на часі.

У фотоклубі ЧАс ідуть останні приготуванні до виставки. Фотохудожники замінюють світлину та вивішують новий портрет на стіну. Поряд роботи чи не усіх членів фотоклубу. Сьогодні вони виставили свої доробки, які зробили протягом минулого року. І хоч через революційні події виставка дещо забарилася, проте самі митці впевнені, спокій та мирна енергія їх світлин сьогодні буде доречною. Річна фотовиставка різнопланова та різножанрова. Втім тут немає революційних світлин, бо усі вони були на окремій попередній виставці. Сьогодні ж багато красивих пейзажів - літніх, осінніх, зимових. На світлинах - міста, села, ліса та болота. На портерах - гарні жінки, задумливі чоловіки та веселі діти. Олег Жилін традиційно представив свої макрознімкові доробки.

Тому, кому цікаво поринути у світ дореволюційного спокою фотохудожники запрошують на виставку у фотоклуб. Вона діятиме до 25 березня.