Сьогодні відбулася чергова сесія Рівненської облради. Присутній на ній колишній очільник облдержадміністрації Василь Берташ. Відвідали пленарне засідання і представники громадськості. Серед них і Олександр Музичко, який цього разу прийшов у цивільному та без зброї.

Лише кивком голови на черговій сесії облради привіталися колишній голова Рівне нської облдержадміністрації Василь Берташ з своїм наступником Сергієм Рибачком. Останній вже перед депутатами та громадою області обіцяє виправдати надії та сподівання Майдану.

Перед початком розгляду питань порядку денного голова Рівне нської облради зачитує заяви від депутатів. П'ятеро обласних обранців вирішили покинути різні групи та фракції. Так, з регіоналівської групи «Європейський вибір» вийшли Віталій Бойко та Василь Веляник. Депутат Віктор Кривун оголосив про вихід з фракції «Свобода». З групи «Рівне нщина» вийшли Григорій Мініч та Олексій Кособуцький. Останнього прямо на сесії представники костопільського майдану звинуватили в корупції.

Голова бюджетної комісії облради всі звинувачення відкидає. Проте каже, вдячний долі за те, що стане першим кого люструватимуть на Рівне нщині .

Голова Рівне нської облради в свою чергу обіцяє, що контролюючі органи перевірятимуть не лише Олексія Кособуцького а й усіх, до кого є підозра у корупції.

Також на сесії депутати звернулися до Верховної Ради України з проханням, аби та дозволила органам місцевого самоврядування встановлювати тарифи на житлово-комунальні послуги. І підтримали всі рішення президії облради, які та приймала відколи почала працювати практично одноголосно.