Навести порядок та стабілізувати обстановку в області має новий голова рівненської обласної державної адміністрації Сергій Рибачок. Адже саме такі настанови отримав він від виконуючого обов'язки Президента України Олександра Турчинова під час узгодження кандидатури нового керівника області. Його у Рівному працівникам адміністрації ,чиновникам та журналістам представив Віце-прем'єр міністр України Олександр Сич.

Наказ про звільнення Василя Берташа та призначення Сергія Рибачка на посаду голови Рівне нської обласної державної адміністрації новим-старим підлеглим голови зачитав віце-прем'єр міністр України Олександр Сич. Без оплесків та пафосу новопризначений голова підтвердив, його кандидатура - суто політична.

Новий 36-річний голова має управлінський досвід роботи у приватній структурі, викладача політології та помічника нардепа Осуховського. Одружений, виховує доньку. Тепер відповідатиме за порядок в області.

Свою співпрацю з обласною Радою, де більшість партії регіонів, новий голова бачить плідною.

Проте Олександр Сич запевняє, незабаром все таки зміниться.

Проте коли це остаточно відбудеться наразі не йдеться. Головне, кажуть новопризначені владці стабілізувати ситуацію в країні. І цьому мабуть сприятимуть нові призначення в адміністрації, які новий голова пообіцяв здійснити після того, як ознайомиться із роботою ОДА.