Немає грошей – немає перемоги. Розгромна поразка від львівських «Карпат-2» - результат фінансових негараздів рівненського «Вереса». Львів’яни упевнено почувались на полі і завершили гру із «сухим» рахунком – 0:4. Втім, у «Вересі» нині не про перемоги думають, а про подальшу реорганізацію клубу. Більше знає Юрій Дюг.

Зустріч зі львівським клубом «Карпати-2» мала стати бойовою перевіркою для молодих гравців «Вереса». Проте на першу гру другої ліги чемпіонату України вересівці виходили не з переможним настроєм. Незадоволені фінансовим становищем клубу, рівняни погодились грати лише за хвилину до матчу. Реальні кондиції «Вереса» стали зрозумілі ще у першому таймі – хлопці не змогли реалізувати жоден з гольових моментів.

Натомість «Карпати-2» працювали результативніше. На тридцятій хвилині матчу Микола Задорожний відкрив рахунок, а Андрій Левчук подвоїв рахунок.

У другому таймі львів’яни довели рахунок до розгромного – 4:0. «Вересівці» навіть не спромоглись на гол престижу.

Львів’яни переконані: гарна підготовка - запорука успіху у грі.

Проблеми у «Вересі» не приховує і керівництво клубу.

Якою буде доля «Вереса», стане відомо згодом. А тим часом п’ятого серпня суперником рівненського клубу у Кубку України стане київський ЦСКА.