У рівненському палаці дітей та молоді провели батьківський форум. Впродовж кількох годин голів сімейств найковці знайомили з професійним вихованням дітей. Для найсміливіших були орагнізовані майстер-класи, де батьки могли навчитися співати веснянки, грати в го та розмальовувати скляний посуд.

Батьківський форум у ПДМі став вже традиційним. Цьогорічні збори стали четвертими. Нині акцент організатори вирішили зробити на батьківстві як професійній діяльності. Аби пояснити нюанси спілкування з дітьми запросили психотерапевта.

Самі батьки переконують, що почули на форумі багато нового. Кажуть, отримана інформація в майбутньому дозволить уникнути помилок у вихованні дітей.

Після семінару батьки відвідали різноманітні майстер-класи. На одному з нихі вони мали можливість повчитися співати веснянки.

Дехто з батьків спробував себе в інтелектуальних іграх. А для тих, хто бажав відкрити в собі художній талант організовували майстер-клас, де вчили нестандартно оформляти скляний посуд. Деякі учасники подібні речі робили і раніше.

В майбутньому організатори пообіцяли подібні заходи робити ще масовішими.