День працівників патрульно-постової служби України

Іменини святкують:  Євсій, Єфросинія, Онисим, Пафнутій

 

Символ дня - Лотос. Дуже сприятливий і гармонійний день. У цей день потрібно саджати корисні рослини й культивувати добрі думки, вони дадуть гарні сходи й плоди.

Потрібно не оцінювати світ, а приймати таким, який він є.

Намагайтеся мати гарний настрій, володійте емоціями, займайтеся самоаналізом і саморозвитком. Той, хто в цей місячний день провокує конфлікти і лається, ризикує занедужати.

Гарний день для початку нових справ, у тому числі важливих і значимих. Небажано їздити на машині в темний час доби.

Корисний піст і короткострокове голодування, відвідування косметолога.

Гарний день для стрижки, -  ви будете подобатися людям.



 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – перша половина дня сприяє спілкуванню, листуванні, контактам і комунікаціям. Взагалі - день буде цілком робочим - перед тобою гостро постануть всілякі професійні завдання, які вимагатимуть негайного рішення. Мало того - велика частина справ відкладалася раніше, і тільки зараз назрів момент для їх вирішення.




Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – з самого початку робочого дня доведеться «мотатися» містом, або навіть виїхати у відрядження. Уважно постався до новин та інформації, що надходить Що важливо - не варто дозволяти оточенню змінювати свої плани, задумки і цілі. Краще зробити навпаки - заручитися підтримкою когось із колег і партнерів.




Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – сьогодні буде пасивний день. Ти не захочеш включатися в активне життя свого колективу. Працівник із тебе ніякий. Краще, звичайно, щоб не зіпсувати робочий процес, взяти вихідний або відгул. В крайньому випадку займися тихесенько рутиною, де-небудь у куточку, і не висовуйся. А ввечері раніше ляж спати.


 

Р а к (22.06 - 22.07) – сьогодні тебе порадують раптові і незаплановані фінансові надходження. Стеж за інформацією і поштою - ти отримаєш важливі відомості від потрібної особи. У другій половині дня дай собі фізичне навантаження - гуляй, рухайся. Вечір варто провести вдома, в колі рідних і близьких.




Л е в (23.07 - 23.08) – у першій половині дня на тебе чекають невеличкі сюрпризи і приємні моменти від твоїх колег і співробітників. Тримай руку на пульсі подій, намагайся робити так, щоб твій проект і твоя команда рухалися злагоджено. У другій половині дня тобі доведеться вирішувати сімейні фінансові питання.




Д і в а (24.08 - 23.09) – вдень буде багато переговорів і спілкування. Часто - порожнього або безрезультатного. По закінченні трудового дня ти зрозумієш, що тебе накрила втома - не так фізична (не без цього), як моральна. Тобі потрібно буде ввечері усамітнитися. Попроси оточення не навантажувати тебе своїм товариством і зайвим спілкуванням.




Т е р е з и (24.09 - 23.10) – у багатьох справах обставини цього дня змусять тебе  приймати поспішні рішення. Слід заздалегідь планувати свої проекти, щоб потім не було цейтноту. Якщо ти втратиш якусь інформацію або людину - не варто засмучуватися - все, що твоє, буде твоїм, а що ні - то ні.




С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – сьогодні гарний, легкий день, що схиляє до товариськості і приємних контактів. Буде багато інформації - і робочої, і розважального характеру. Загострюй увагу на найважливішому і насущному. У другій половині дня «займися» стосунками - вибудуй стратегію на майбутнє.



С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – найкраще працюватиметься в команді. Варто домовлятися про зустрічі, підписувати договори та контракти. У другій половині дня займися більше собою - зміни у собі щось - імідж, звички, позбудься чогось (наприклад, куріння). Таким чином ти міняєш поле навколо себе. А змінюючи поле, змінюєш і майбутні обставини.




К о з е р і г (22.12 - 20.01) – якщо ти давно чекаєш на якусь інформацію здалеку, то саме сьогодні ти отримаєш бажану звісточку. Не займайся фінансовими питаннями, особливо в другій половині дня. Це може погано скінчитися в майбутньому - купа помилок і прорахунків. Напругу цього дня знімуть прогулянки і активний відпочинок.

 

 

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – сьогодні важливо підтримувати в собі оптимізм і віру, віру в себе і своє праве діло. Звичайно, невеликі затримки підточуватимуть ці риси і якості. У такі хвилини покладайся на близьке оточення, шукай у ньому підтримку. Другу половину дня більше присвяти своєму хобі. При цьому,  в цілком тихому й безпечному місці.




Р и б и (19.02 - 20.03) – сьогодні важливо зайнятися правильним розподілом фінансових потоків. При правильному підході до бюджету - корпоративному та особистому - можна навіть здійснювати цілком серйозні покупки. З'явиться старий знайомий чи давній друг, з яким ви давно не бачилися, і допоможе порадою у вирішенні якоїсь важливої ​​справи.


 

Дозвілля

„Лего. Фільм”

„Академія вампірів”

„Легкий на спомин”

„Помпеї”

„РобоКоп”

„Вовк з Уолл-Стріт”

„Вій” 3D



 

„Мисливці за скарбами”

„Легкий на поминi”

„Лего. Фільм”

„РобоКоп”

„Вовк з Уолл-Стріт”

„Вій”

„Помпеї”


 

Драмтеатр – „Останній строк”