У Рівному рахують дитячі майданчики. Аби дізнатися чи вистачає їх у місті і в якому вони стані. Чиновники запевняють, після інвентаризації думатимуть скільки грошей потрібно для їх ремонту і що ще потрібно для рівненських дітлахів. Бо нині вони відпочивають на качелях збудованих ще за радянських часів.

У Рівному понад дві сотні дитячих майданчиків, порахували міські чиновники. Більшість із них збудовані ще у 80-х роках минулого століття. Комунальники запевняють, роблять усе щоб підтримувати їх належному стані. Скаржаться, зазвичай самі мешканці будинків — вині у тому, що поблизу будинків поламані лавки, гойдалки та альтанки. Начальник, ЖКП "Перспективне" переконує, рівнянам варто дбати про благоустрій своїх дворів.

Комунальник запевнив, малечі на "Північному" вистачає місця для забав. Втім так не в усіх мікрорайонах. Тож батькам аби розважити своїх нащадків доводиться возити їх на майданчики у центрі міста. Проте і тут, не все так добре.

Нині рівненські чиновники інвентаризують дитячі майданчики у місті. Кажуть, лише після цього зможуть порахувати, скільки грошей потрібно на їх реконструкцію.

Поки комунальники та чиновники приведуть в належний вигляд те, що гойдалки, що залишилися у дворах чи облаштують нові майданчики, дітлахи змушені кататися на поламаних качелях чи шукати по місту інших розваг.