Пропри всі буремні та навіть жахаючі події у країні, життя дарує і дивовижні радісні моменти. У Рівному в обласному перинатальному центрі народилася перша цьогорічна трійня. Поки мама та немовлята знаходяться під пильним наглядом лікарів.

Двоє хлопців та одна дівчинка. Отака вона перша цьогорічна рівненська трійня. Немовлята з'явилися на світ учора вдень з різницею лише у хвилину. Їхня мама - 19-річна студентка Анюта Кузьмич родом з Клесова. Нині здобуває освіту вихователя та вчителя початкових класів у Рівному. Каже: і у її родині, і в родині чоловіка є двійні. Та одразу трійко діточок не очікували.

Першим народився хлопчик вагою 1340 грамів, дівчинка - 1350 грамів та останній хлопчик - вагою кіло 100. Нині дітки у важкому стані, адже народилися недоношеними. Вони постійно перебувають під наглядом медиків.

Медики сподівають, що з малюками все буде добре. Вони набиратимуть вагу та ростимуть на радість батькам. Адже виходжування недоношених малюків - одне з завдань перинатального центру.

Загалом з моменту відкриття у перинатальному центрі народилося вже 98 двієнь. Малюки Кузьмич стали четвертою трійнею, котра з'явилася на світ в оновленому закладі. Перший місцевий зичить усім малюкам здоров'я, а батькам терпіння.



pic

pic

pic