Сталося це в суботу на вулиці Волинської Дивізії, 116. Про пожежу рятувальники дізнались о 18.05. Їм передзвонила жінка і повідомила, що в її квартирі горить ввімкнений в розетку телевізор.

Вже невдовзі на місце надзвичайної події прибули пожежні машини, працівники інших аварійних служб і медики. На час їхнього приїзду полум’я охопило все помешкання і швидко розповсюджувалось вентиляційною шахтою в інші квартири, що було вдвічі небезпечно, адже продуктами горіння могли задихнутись десятки людей.

Це ледь не сталося з 90-річним дідусем, який проживає по сусідству з квартирою, де виникло займання. Коли рятувальники потрапили в його помешкання, старенький сприйняв їх за грабіжників і спробував чинити опір. Але його швидко переконали залишити помешкання, таким чином врятувавши йому життя. Втім, дідусю все ж знадобилась допомога медиків: він встиг надихатися продуктами горіння.

Повністю ліквідувати пожежу рятувальникам вдалося за 40 хвилин. У вогні, ймовірно, згорів котик власниці квартири. Знайти його жінка так і не змогла. Також полум’я пошкодило стіни та стелю квартири, знищило побутову техніку, меблі та речі домашнього вжитку.

Причини пожежі зараз встановлюють фахівці МНС, а власниця підраховує збитки і вартість майбутнього ремонту.