З водою в підвалі, без води у кранах. Три тижня мешканці двоповерхового будинку під номером 57 на вулиці 16 липня потерпають від затоплення підвалу і відсутності води у кранах.

Через відсутність блага цивілізації вони не можуть ні помитись,ні приготувати їжі. Коли ж воду вмикають на декілька годин, - топить підвал. Тут майже місяць тому прорвало трубу. Тоді водопостачання відключили.Працівники житлово-комунального підприємства чотири години викачували воду з підвалу. Втім прорив не ліквідували. Мовляв, цим має займатись водоканал. І справді, невдовзі працівники цього підприємства взялись за роботу. Однак, проблема досі не усунута. Жек і водоканал не можуть домовитись, хто повинен проводити ремонтні роботи, - говорить мешканець цього будинку Ювеналій Філінов.

У будні дні воду вмикають на декілька годин, та й то не щодня. Про воду в кранах у вихідні за останні декілька тижнів ці рівняни вже й не мріють. Нею запасаються як можуть, і чим швидше. За день, говорить пан Ювеналій набирається близько 10 сантиметрів.

Жити в таких умовах люди вже втомились, передрікають що буде навесні, та обурюються бездіяльністю комунальників. До того ж, запевняє жінка, неодноразово зверталась до комунальників, та результатів не отримала ніяких. Тому і звернулась до громадського контролю.

За час підготовки матеріалу до виходу в ефір комунальники таки знайшли місце прориву у підвалі. Трубу замінили, у квартирах рівнян відновили водопостачання.