РІвнерада на відміну від обласної сьогодні зібралася і навіть опрацювала 50 питань порядку денного. Перше, за що проголосували депутати, визнання народної ради, як колегіального органу, уповноваженого представляти інтереси народу України. І навіть при обговоренні такого важливого питання, не обійшлося без звинувачень у піарі й дешевому популізмі.

Майже 100 питань порядку денного, але першим депутати Рівне ради голосують за визнання народної ради. У заяві є пункти і про звернення до Ради Європи та ОБСЄ з проханням не допустити диктатури й узурпації влади в Україні, та обмежити участь військових і міліції із застосуванням спецзасобів і техніки на території Рівного.

Не обходиться без взаємних звинувачень та з'ясування, хто організатор чи ініціатор створення Народної ради і хто має право до неї входити.

Після півгодинного обговорення відкидають амбіції і віддають 35 голосів "ЗА" та одразу звертаються до прокурора з вимогою пояснити, чи скасовуватиме прокуратура рішення депутатів.

Інші питання порядку денного голосують швидко і майже одностайно. Виділення земель під будівництво, в оренду, у постійне користування. Гаряче обговорення викликає земля під гаражним кооперативом на вулиці Курчатова. Одні Депутати захищають забудовників, інші вважають, що просто так землю віддавати не можна. Голосів за безоплатну передачу землі під гаражі більше. А міський бюджет розглядатимуть і голосуватимуть вже в понеділок.